Poemul Demoniţa va fi lansat la TVR 1

După mai multe luni de lucru asupra îngrijirii textului, editura bucureşteană Renaissance tocmai a finalizat ultimele demersuri şi cel mai lung poem romantic din literatura universală, Demoniţa lui Cristian Bodnărescu, este gata de lansare.

Clipul zilei

Mature catfight

Rubrica Eroii rock-ului

Rubrica Eroii rock-ului a fost întemeiată în anul 2003, ideea necesităţii unei rubrici culturale de rock venindu-mi când stăteam la o discuţie cu Doruleţ Borobeica, ghitaristul bass în cadrul IRIS. Astfel am introdus rubrica în cadrul revistei Opinia Studenţească.

În anul 2004 am înfiinţat această rubrică în cadrul grilei de programe a Radiodifuziunii Române, eu lucrând acolo ca realizator de emisiuni. Am abordat tematici diferite, militând de la unirea Basarabiei cu România şi ajungând la ştiinţă, cultură ori poezie, dar atacând şi secte precum MISA.

Astăzi, 6 noiembrie, lansăm Ziarul Zidul.  După o perioadă de întrebări şi căutări, am decis fondarea unui ziar electornic. Un ziar liber, cultural şi de atitudine.

Supranatural, paranormal, medicină alternativă, homeopatie… Metoda homeopată; şi anume, legea similarităţilor, recomandă un remeidu care, în cazul unei persoane sănătoase, ar produce tocmai simptomele bolii pe care încercăm să o tratăm.

Gheorghe şi Vasile

Gheorghe: Mă Vasili, tu ai auzit de unu’ Samuel Beckett mă? Vasile: No bă, te-ai ţăcănit? De un’ să aud eu, şi ce treabă să am? Gheorghe: Ăi Vasili, da di unu Antonin Dvorak auzisăşi ăi?

Conform unui studiu publicat joi, oamenii de stiinta au reusit sa stopeze evolutia unei boli rare si fatale ce afecteaza creierul aplicand un nou tip de terapie prin gene ce foloseste o versiune neutralizata a virusului HIV. Echipa internationala a folosit o varianta neutralizata a virusului uman imunodeficitar (HIV) pentru a implanta gene functionale in [...]

Comoara mafiotului El Patron

Cunoscutul traficant de droguri Pablo Escobar si-a construit un adevarat complex rezidential pe o suprafata de peste 2.200 de hectare, in apropierea orasului Medellin. Dupa 14 ani de la moartea sa, politistii columbieni continuau sa caute vestita comoara a traficantului despre care se zicea ca este ascunsa undeva pe proprietatea acestuia. Luxosul domeniu Hacienda Napoles [...]