Următorul concert de metal din România va avea loc pe data de 8 mai 2010, el fiind anunţat în premieră la Radio Zidul (emisiunea Eroii rock-ului). După asta, evenimentul a fost anunţat şi de ceilalţi parteneri: ,,Şapte seri’’, ,,Zile şi nopţi’’, ,,Metalhead’’, ,,Metalfan’’ şi ,,Metalact’’.

Premierele se ţin în lanţ pentru Radio Zidul; astfel, la acest post a fost difuzată în premieră radiofonică noua piesă a lui Gheorghe Gheorghiu, ,,Trenul spre sud- Master’’. Şi asta după ce fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, a salutat rubrica ,,Spiritualitate românească’’ (emisiune şi rubrică din cadrul portalului Zidul).

Acest concert death metal serbează un deceniu de Vepres, eveniment prezentat în premieră şi exclusivitate la Radio Zidul, emisiunea ,,Un deceniu de Vepres- Eroii rock-ului’’.

,,Invit la un concert de metal agresiv pe toţi cititorii Ziarului Zidul şi ascultătorii Radioului Zidul!

Pe data de 8 Mai 2010, Vepres şi Beyond Life vor susţine un concert în clubul Subway din Bacău.

Vepres – formaţie originară din Galaţi, actual stabilită în Bucureşti, împlineşte în această perioadă 10 ani de la înfiinţare. Deşi trupa a avut o pauză în activitate, a revenit în forţă la începutul lui 2009, concertând alături de nume cu greutate din ţară şi din afară: Altar, Voices of Silence, Ultrawurscht (Germania), Exhumer (Italia) etc… Recitalul va conţine piese din toată activitatea trupei. Cele din prima perioadă sunt încadrate în stilul death/black metal, iar în ultima perioadă se observă şi influenţe thrash şi core. Cu siguranţă acestea vor pune sângele în circulaţie publicului amator de metal!

În curând Vepres vor definitiva un album conceptual! El va fi lansat în premieră absolută la Radio Zidul!

www.myspace.com/vepresband

Vă aşteptăm la un concert de metal greu, cu multe lăzi de bere!

Data: sâmbătă, 8 mai 2010, ora 21:00

Locaţie: Pub Subway, Bacău, (str. Mărăşeşti 12, la subsol) – www.subwaypub.ro

Bilet: 5 lei (din care veţi primi o bere sau un suc, la alegere)’’

Costoa Vepres

Lasa un raspuns.