Citeste printre randuri

Citeste printre randuri

10 octombrie 2009, Ziua Mondiala a Ingrijirii Paliative ofera sansa celor care traiesc cu boli cu prognostic limitat de viata, familiilor acestora si profesionistilor  care ofera ingrijire paliativa  sa-si faca auzite vocile si sa-si exprime public opiniile legate de importanta de a beneficia de ingrijire paliativa la timpul potrivit.

Aceasta zi speciala doreste sa aduca la rampa persoane publice si cu putere de decizie sau influenta la nivel national, din intreaga lume care sa-si faca auzit angajamentul de a sprijini dezvoltarea acestor servicii de ingrijire .

Ziua este celebrata in 70 de tari din lumea intreaga, acolo unde organizatii sau indivizi doresc sa organizeze diverse tipuri de evenimente: educationale sau de sensibilizare si chiar concerte in cadrul valului mondial de “Voci pentru Hospice”.

Evenimentul ofera publicului brasovean un exceptional recital in interpretarea cantautorului italian Franco Midiri,  castigatorul Festivalului de Muzica de la San Remo 2009. Alaturi de Franco Midiri, va canta Corul de copii UNISON (dirijor George Dumitrascu, manager Cristian Lorand Fieraru) – unul dintre cele mai cunoscute coruri de copii din Romania.

About the Author