Învățătura are prioritate

20140930_124036Început de drum mai ușor pentru bobocii de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

Asociația studenţească Liga Studenţilor Economişti din Iaşi (LSE), organizează în perioada 29 septembrie – 3 octombrie proiectul ”Birou de Informare”. Acest proiect se adreseză studenţilor Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor şi urmăreşte să familiarizeze proaspeţii studenţi cu mediul universitar şi să identifice dificultăţile pe care aceştia le întâmpină.
„Fiind la a 3-a ediţie, „Birou de Informare” a devenit un proiect de tradiţie al asociaţiei. Prin acest proiect încercăm să reducem numărul, tot mai mare, de studenți care renunță la facultate incă din primele săptămâni pentru că nu se pot acomoda în mediul universitar. La finalul proiectului vom centraliza problemele și pe cele mai frecvente vom încerca să le rezolvăm, împreună cu conducerea facultății în viitorul an universitar.”, a declarat Lucian Muşat, preşedintele Ligii Studenţilor Economişti.

Pe o perioadă de 5 zile, voluntarii din cadrul asociaţiei vor sta la dispoziţia studenţilor, pentru a le răspunde la întrebări legate de orare, grupe, secretariate și multe altele.
În prima săptămână din noul an universitar, Liga Studenților Economiști organizează mai multe activități care facilitează adaptarea bobocilor cu noua viață de student. Miercuri, începând cu ora 14:00 studenții de la FEAA vor putea merge într-un tur al Iașului, în care vor descoperi punctele importante din Iași care nu trebuie să lipsească din itinerariul unui student.

Persoana de contact
Lucian Muşat
Preşedinte LSE
0758469075

Leave a Comment